Cuidador/a pel sector porcí.

Oferta

Població
Vulpellac - Fonteta - Peratallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Cal vehicle per arribar a les granjes.

Descripció
Cuidador per granges d'engreix sector porcí. Dos dies festius entre setmana. Treballa 3 dies entre setmana, per exemple, dilluns, dimarts i dimecres ( 3 hores diàries) i els caps de setmana 6 hores, (dissabtes i diumenges). Sempre de matins, hi ha cert marge en aquest horari, per exemple de 9 a 12 a l'hivern entre setmana i de 6 a 12 els caps de setmana.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.