Auxiliar administratiu/va

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Mínim 2 anys d'experiència en tasques similars, amb formació i coneixements en el sector administratiu. Imprescindible coneixement de català i castellà parlat i escrit. Coneixement de programari informàtic del Paquet office i específic de facturació i comptabilitat.

Descripció
Atendre les trucades clients, entrar albarans de treballadors al programa, materials, realitzar pressupost, factures, fer comandes. Mitja Jornada. Horari de 9h a 13h. Disponibilitat de dilluns a divendres.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.