Administratiu/va Comptable amb experiència.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
- Formació en CC Empresarials y / o CFGS en Administració / FP2 Administració - Imprescindible coneixements de Comptabilitat, facturació. - Experiència en tasques administratius. - Persona organitzada, resolutiva, dinàmica i acostumada a treballar en equip. - Coneixement de programa Contaplus, Factuplus o similar. - Domini paquet Office (Word, Excel), Internet, ERPs. - Domini de català i castellà parlat i escrit. Francès molt valorat. Es valorarà disponibilitat de vehicle propi. - Disponibilitat immediata. Abstenir-se candidats/tes no qualificats/des.

Descripció
Tasques: - Pagaments a proveïdors i creditors. - Control cobrament clients i gestió impagats. - Gestió de Tresoreria. - Comptabilització bancs i factures. - Comptabilització de factures a proveïdors - Comptabilització de despeses de l'equip de treball. - Facturació, arxiu, seguiment i gestió de documentació - Control d' estoc - Gestió de compres Ordinàries Jornada complerta. Horari partit (8h -18h). Disponibilitat de dilluns a divendres. Possibilitat de contractació indefinida. Incorporació prevista: 21/09/2021

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.