Operari/a amb carnet de carretons elevadors

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en condicció de carretons elevadors de 1 any i carnet en vigor

Descripció
Disposes de carnet de carretons i experiència en el seu maneig? T'interessa una jornada de 40 hores laborals distribuïdes en 12 hores el dissabte i el diumenge més 2 dies entre setmana? Si la resposta és sí, et estem buscant! Per empresa de sector de l'suro a Cassà de la Selva seleccionem carretoner / a per realitzés ubicació de material, càrregues, descàrregues i proveïment de màquines. Oferim un primer contracte per ETT de 3 mesos i posterior incorporació a empresa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.