GameMaster per escape room caps de setmana

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: Nivell formatiu mínim de batxillerat. Domini de l’anglès. Francès valorable. Persona resolutiva, autosuficient amb dots de comunicació, interpretació i improvisació. S'ofereix: Contracte temporal amb possibilitats d’esdevenir indefinit. Jornada laboral parcial els caps de setmana en horari de 10 a 15 h i tardes de 15 a 21 h (L’horari és en funció de les reserves).

Descripció
Guia de joc, interactuació amb els clients i captació de clients. Nivell formatiu mínim de batxillerat. Domini de l’anglès. Francès valorable. Persona resolutiva, autosuficient amb dots de comunicació, interpretació i improvisació. S'ofereix: Contracte temporal amb possibilitats d’esdevenir indefinit. Jornada laboral parcial els caps de setmana en horari de 10 a 15 h i tardes de 15 a 21 h (L’horari és en funció de les reserves, sempre amb descans al migdia).

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.