Assessor/a comptable, fiscal i mercantil (particulars i empreses)

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima 3 anys; titulació grau o llicenciatura; vehicle propi. Coneixement de programari Office, programes específics de comptabilitat i impostos.

Descripció
Gestions de creació d'empreses, comptabilitat i facturació, balanços, impostos (iva, irpf, model 347,...), declaracions de renda de particulars, declaracions de patrimoni, declaracions de no residents, declaracions de lloguers

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.