Fresador CNC / control numèric / fuster

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en treballs de fusteria / metall que hagi treballat amb màquines de control numèric, interpretació de plànols, haurà de treballar amb programes descrits a l'apartt d'infomàtica.

Descripció
Es necessita Maquinista de control numèric es valora experiència al sector de la fusta / metall. Coneixements informàtics, també realitzarà treballs de fusteria en general.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.