Operari/a de muntatge de portes automàtiques.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
- CFGM o CFGS en electromecànica, electrònica, mecànica i/o similars. - Experiència prèvia en tasques d'instal·lació, muntatge i manteniment de maquinària i equipaments industrials (ascensors, maquinària hostaleria...). - Residència prop del lloc de treball. -Carnet de conduir i vehicle propi. - Domini de Català i Castellà

Descripció
AXXON TECH selecciona per a empresa fabricant de portes automàtiques i industrials ubicada a La Bisbal d'Empordà, un/a OPERARI/A DE MUNTATGE. La persona seleccionada s'incorporarà a l'equip de tècnics/es desenvolupant tasques de muntatge, reparació i manteniment de portes automàtiques, tant a taller com a casa client. S'ofereix: - Estabilitat laboral - Jornada completa. - Formació a càrrec de l'empresa. - Horari de dilluns a divendres de 8h a 16:30h. - Incorporació 3 mesos per ETT + incorporació per empresa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.