Professor/a Francès - curs d'atenció al client

Oferta

Població
Vall-Llobrega

Experiència / Requisits sol·licitats
Domini àmpli i profund de la llengua francesa tant escrit com oral. Haver impartit cursos de formació a adults.

Descripció
Cerquem candidat/a per a impartir un curs de Francès inicial d'atenció al client de 30 hores. Els dimarts i dijous de 15.30 a 18.00 hores. Inici: 26 d'octubre Fi: 2 desembre El professor/a haurà de preparar i planificar les classes, impartir-les i fer una gestió i control de l'assitència del grup i del seu progrés al llarg del curs, ajustant els continguts a les necessitats i nivell del grup-classe. L'empresa donarà d'alta a la seguretat social. 18€/hora + quilometratge a 0,18€/km

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.