Professor/a activitats extraescolars

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
No es requereix experiència prèvia però sí ser de tracte afable i simpàtic i tenir vocació per a la tasca docent. Es valorarà positivament l'experiència en el treball amb grups d'infants en casals, extraescolars o classes de reforç, així com haver dut a terme activitats extraescolars similars. Horari durant el primer trimestre de curs, matins de Dilluns a divendres de 9:00 a 12:30 i de tardes de dilluns, dimecres i dijous 4:30 a 17:30. Itinerant. Kilometratge + 10€/hora. Contracte a temps parcial.

Descripció
Cequem professor/a per impartir activitats extraescolars de MECANOGRAFIA i ROBÒTICA extraescolar per diferents escoles del Baix Empordà. El professor haurà de preparar les classes i dur la gestió del grup amb el control de l'assitència, i el seguiment del progrés i aprenentatges dels nens i nenes. L'acadèmia aportarà tot el material didàctic i suport necessari per impartir els cursos.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.