Venedor/a amb discapacitat, Palafrugell

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: estar en possessió de l'ESO i valorable estudis superiors. Experiència no requerida però si valorable i competències desitjades: habilitats socials, autonomia, bona comunicació i capacitat de treball en equip. Persones amb discapacitat: Serà necessari disposar d'un Certificat de Discapacitat oficial igual o superior al 33% emès per l'organisme públic competent. Competències desitjables: habilitats socials, autonomia, bona comunicació i capacitat de treball en equip. Disponibilitat horària de matí i tarda.

Descripció
Busques feina en atenció al client i reposició? Si és així i a més t'agrada el tracte directe amb la gent, tens afany de superació i t'interessa el món esportiu. Apunta't a aquesta oferta! Botiga de material esportiu, busca venedors/as amb discapacitat per a la seva botiga de Palafrugell. Funcions: Atenció al client, ordre de botiga, alarmat, perxat i etiquetatge de peces. Control d'entrada i emprovadors i recepció de mercaderia en magatzem. Requisits: estar en possessió de l'ESO i valorable estudis superiors. Experiència no requerida però si valorable i competències desitjades: habilitats socials, autonomia, bona comunicació i capacitat de treball en equip. Persones amb discapacitat: Serà necessari disposar d'un Certificat de Discapacitat oficial igual o superior al 33% emès per l'organisme públic competent. Competències desitjables: habilitats socials, autonomia, bona comunicació i capacitat de treball en equip. Disponibilitat horària de matí i tarda.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.