Administratiu/iva amb comptabilitat

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Estudis d’administració i comptabilitat. Domini del català i/o castellà. Es valorarà experiència en lloc similar i coneixements de comptabilitat. S'ofereix: Contacte temporal renovable a indefinit. Horari de 9.00 a 13.00 h de dilluns a divendres. Salari en funció de la vàlua del candidat/a

Descripció
Tasques administratives tals com control del temps dels operaris, comandes a proveïdors, gestió d’enviaments, recollida de paquets, introducció de factures al sistema de gestió i comptabilitat.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.