Operari/a d'indústria alimentària. (Programa 30 Plus - Persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Serra de Daró

Experiència / Requisits sol·licitats
ES VALORARÀ EXPERIÈNCIA EN LLOCS SIMILARS. BONA CONDICIÓ FÍSICA. HORARI DE MATINS. DISPOSICIÓ A L'APRENENTATGE, GESTIÓ DE L'ESTRÉS, TREBALL EN EQUIP. TASQUES DE ESCORXADOR.

Descripció
OPERARI DE PRODUCCIÓ, MANIPULACIÓ D´ALIMENT I ESPECEJAMENT DEL PRODUCTE, MANIPULACIÓ I PRODUCCIÓ DEL PRODUCTE, CONTROL DE QUALITAT DEL PROCES, ENVÀS DEL PRODUCTE, NETEJA I MANTENIMENT DE L´ESPAI DE TREBALL, PREPARACIÓ I CONTROL DE COMANDES. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació prèvia al contracte laboral, durant el mes de NOVEMBRE. (Dates subjectes a modificació degut a l'extraordinària situació de pandèmia derivada de la COVID-19).

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.