Monitor/a per a tallers de robòtica en català amb LEGO Education per a infants i joves.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència d’un any en el tracte amb alumnat de primària i/o secundària. Iniciació en l'àmbit tecnologic.

Descripció
Servei: Dilluns i dimecres de 17:30 a 19:00 + Dissabtes alterns: de 10:30 a 12:30, a partir del dissabte 6 de novembre. Guiar i acompanyar als participants en el coneixement de robòtica (mecànica i programació) del material LEGO Education. Organitzar l’espai per a facilitar el correcte desenvolupament de les sessions. Acompanyar els participants en l’aprenentatge personalitzat i per interessos. Controlar i comunicar l’assistència i el número de participants diaris. Tenir cura i ordre del material i l’espai. Reportar formalment al cap de projecte el desenvolupament de les activitats (aspectes destacables/incidències). Participar en les accions de formació. Assegurar l’obertura i tancament de l’espai quan sigui requeriment

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.