Treballador/a familiar

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Necessitem una persona amb titulació (CFGM Atenció a persones en situació de dependència o auxiliar de geriatria o infermeria, etc.) i experiència d'1 any.

Descripció
Necessitem treballador/a familiar per a persones en situació de dependència. Les tasques són la cura i atenció a aquestes persones en l'àmbit personal i de la vida quotidiana: atenció personal, higiene personal, compra, control de medicació, etc. Els serveis són a Ullà, Bellcaire d'Empordà i Tor i, per tant, és indispensable el vehicle per als desplaçaments. No són serveis per a substitució sinó que serien continuats.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.