Tècnic/a muntador/a de portes automàtiques.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: - CFGM o CFGS en electromecànica, electrònica, mecànica i/o similars. - Valorable experiència prèvia en tasques d'instal·lació, muntatge i manteniment de maquinària i equipaments industrials (ascensors, maquinària hostaleria...) o en el sector electricitat en construcció. - Coneixements d'electricitat i mecànica industrial. - Valorables coneixements d'automatismes.

Descripció
AXXON TECH selecciona per a empresa fabricant de portes automàtiques i industrials situada al Baix Empordà, un/a TÈCNIC/A MUNTADOR/A. La persona seleccionada s'incorporarà a l'equip de tècnics/es desenvolupant tasques de muntatge i instal·lació de portes automàtiques a la zona de Girona i rodalies. També s'encarregarà de la reparació i manteniment dels productes, tant a taller com a casa client. S'OFEREIX: - Projecte estable i amb continuïtat. - Jornada completa de dilluns a divendres de 8 h a 16:30 h. - Formació a càrrec de l'empresa. - Incorporació 3 mesos per ETT + incorporació per empresa. Pensem en una persona jove i dinàmica, amb ganes d'iniciar-se en un projecte amb continuïtat, predisposició per aprendre, i ganes de formar-se i créixer en el sector.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.