Gestor/a de lloguer turístic.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valora experiència i/o formació en el sector turístic.

Descripció
Empresa de lloguer turístic situada a Platja d'Aro busca gestor d'habitatges de vacances amb dots socials i de comunicació. Persona resolutiva, dinàmica i activa. Funcions: - Gestió de reserves: atenció al client, Check-in. Check-out - Coordinació amb el personal de neteja, bugaderia i manteniment - Comunicació amb propietaris - Gestió de possibles incidències dels clients durant la seva estada - Actualització i seguiment de tarifes - Supervisió contínua de l'estat de les propietats - Seguiment de reserves per propietat i proposta d'accions de millora de resultats - Captació de noves propietats Imprescindible: - Major de 24 anys - Carnet de conduir B - Idiomes anglès i francès

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.