Dependent/a amb certificat de discapacitat (mínim 33%) - Platja d'Aro

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Capacitat/disponibilitat de tractar amb clients. Disponibilitat de treballar caps de setmana, gust per la moda.

Descripció
Fundació Aspronis, actua com a intermediària entre la empresa client i els/les candidats/es interessats en la oferta. Les funcions a realitzar son l'atenció al client, assessorant, atenent i encaminant les seves demandes i preguntes. Preparar les peces de roba per fer-les atractives i accessibles (alarmat, col.locació , coordinació, reposició, etc.) treballant en equip per coordinar esforços. Horari: de dilluns a diumenge de 16:00 fins a tancament de botiga, amb dos dies lliures. Sempre tenint 30 minuts de recollida després del tancament. Horari de botiga: de dilluns a dijous de 10:30 a 20:30 hores i divendres, dissabte i diumenge de 10:30 a 21:00 hores. Inicialment contracte a mitja jornada amb possibilitat d'ampliació, segons disponibilitat de la persona.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.