Cambrer/a.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible domini de la safata. Coneixements de català i castellà. Disponibilitat de dilluns a diumenge. Horari partit en inici amb possibilitats d'intensiu més endavant.

Descripció
Seleccionem cambrers/es per la zona de Platja d'Aro amb experiència, dinàmica, bona presència i ganes de treballar. S'ofereix estabilitat laboral, així com possibilitats de promoció. Les funcions que haurà de fer el nostre cambrer/a és estar en les diferents zones del local; barra, sala i terrassa

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.