Ajudant/a de sommelier - Restaurant

Oferta

Població
Corçà

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: - Formació mínima: ESO/EGB + sumilleria. - Formació valorable: restauració. - Experiència mínima: formació demostrable o experiència d'1 any en establiment similar. - Idiomes: Català i castellà (domini) / Anglès i francès (valorable). - Residència a la zona del Baix Empordà. - Carnet B i cotxe. PERFIL PROFESSIONAL: Es busca una persona amb iniciativa, orientació al client, amb capacitat de treball en equip i organització i que vulgui aprendre, créixer i aportar en el projecte.

Descripció
Establiment gastronòmic de categoria ubicat a la zona del Baix Empordà cerca ajudant de sommelier per incorporar-se a l'equip de sala, amb projecció de futur. Tens formació i/o experiència com a sommelier i tens ganes d'aprendre i créixer professionalment en un projecte innovador? Et volem conèixer! FUNCIONS: - Col·laborar amb el sommelier en el procés d'atenció i servei al client. - Donar suport en assessorar, informar i orientar el client i el cap de sala sobre els vins més adequats per a cada àpat. - Transportar i emmagatzemar matèries primeres al magatzem. - Donar suport en la definició de la carta de vins i la línia de productes de l'establiment. - Organitzar l'emmagatzematge correcte dels productes que respecti les condicions de temperatura, llum i rotació dels productes a la bodega. - Proporcionar begudes a mesura que són requerits al servei de barra o de menjador. - Mantenir la zona de treball neta i ordenada. CONDICIONS: - Incorporació: immediata - Horaris: rotatius 11:00-16:00 + 19:45-23:30 / 13:00-17:30 + 19:45-0:30 - Festius: hivern 2'5 dies (diumenge tarda, dilluns i dimarts), estiu 1 o 2 dies (en funció de la temporada) - Salari: inicial 17.005€ bruts/any, revisables segons vàlua - Contracte: estable, directe amb l'establiment

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.