Comercial itinerant atenció a botigues de sofàs i descans. (Programa 30 plus - persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Begur

Experiència / Requisits sol·licitats
Indispensable: experiència mínima de 2 anys de venda en botiga. Valorable: experiència en el sector del moble.

Descripció
Busquem comercial/venedor per atendre a les botigues de sofà i descans que l'empresa té a la província de Girona: atenció i assessorament al client i gestió de botiga. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació prèvia al contracte laboral, d'Aux. Administratiu/va durant el mes de NOVEMBRE. (Dates subjectes a modificació degut a l'extraordinària situació de pandèmia derivada de la COVID-19).

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.