Oficial de 1a de construcció

Oferta

Població
Cruïlles-Monells-Sant Sadurní de L'Heura

Experiència / Requisits sol·licitats
-Carnet de conduir i vehicle propi - Experiència en la contrucció

Descripció
Es busca OFICIAL DE 1a de la zona del Gironés-Baix Empodrà, amb àmplia experiència, ganes de seguir formant-se en aquesta matèria, carnet de conduir i vehicle propi indispensable. Som una empresa constructora especialitzada amb rehabilitació i arquitectura tradicional. Contracte d’obra o renovable amb la intenció de fer-lo fix un cop superat el període de prova. La resta de condicions a parlar directament amb l’empresa. Interessats podeu enviar el vostre CV a admin@somnisamida.es o trucar al 972 489 149

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.