Carretoner/a de carretilla frontal, retràctil i traspaleta elèctrica.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Cal aportar experiencia demostrable i INDISPENSABLE estar en possessió de CARNET DE CARRETILLA ELEVADORA EN VIGOR *REQUISITS: - Tenir el carnet de carretilles elevadores en vigor - Residir a la comarca del Baix Empordà - Incorporació immediata -Flexibilitat Horària -Vehicle propi

Descripció
Important empresa industrial del Baix Empordà requereix incorporar Carretoner/a amb Experiència Tasques: ubicar la mercaderia, organització del magatzem, càrrega i descàrrega, control d'entrades i sortides.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.