Operari/a de muntatge amb coneixements de mecànica.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
es valora experiència en feina similar. *REQUISITS: - És requisit molt valorable tenir coneixements de MECÀNICA . - Disposició de vehicle propi per desplaçar-se - Incorporació immediata

Descripció
Important empresa industrial ubicada al Baix Empordà necessita incorporar per la seva producció OPERARI/A MUNTATGE Tasques: muntatge de les peces a les diferents màquines de producció.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.