Promotor/a Grans Superficies

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en venda de productes; habilitats comercials; coneixement de dispositius informàtics. Bona presencia

Descripció
Gestionem el servei de promoció d'una empresa relacionada amb el mon del café. El/La promotor/a seleccionat/da ha d'incentivar la venda del producte i registrar mitjançant un IPAD les dades del client i de la compra. La seva feina es desenvolupa al stand habilitat a tal efecte. L'horari és de dilluns a diumenge (segons quadrant) en horari de 9.00-15.00 hores. Jornada 22 hores/setmanals

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.