Muntador finestres de materials diversos, alumini, Pvc, vidre, etc

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Que hagi treballat ja en el ram de muntadors de tancaments. Valorable carnet de conduir.

Descripció
Sota la supervisió de l'oficial s'encarregarà del muntatge dels tancaments ( tant interior, com exterior), al domicili dels clients, siguin particulars o empreses. Cal saber treballar en equip. Responsabilitat, saber relacionar-se amb els clients. Coneixements dels diversos processos relacionats amb el muntatge dels tancaments. En principi es cerca un peó, però en funció de l'experiència i vàlua dels candidats es valorarà la seva incorporació adient.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.