Personal de neteja (Programa 30 Plus - Persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible vehicle propi i experiència mínima de mesos en el sector de la neteja. Valorable neteja vidres.

Descripció
Es busca netejador/a per fer substitucions de les vacances del personal amb contracte inicial de 20 hores/setmana amb possibilitat tot l'any i ampliació horari. Servei de neteja a particulars, empreses, lloguer vacacional i neteja vidres. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació durant el contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.