Enginyers/es per projectes d'edificacions terciaris i industrials (Programa 30 Plus - Persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
Valorable autocad i domini d'excel. Es valoraran competències per sobre d'experiència.

Descripció
Disseny i càlcul d'instal·lacions d'edificis de baixa tensió, aigua, climatització...i/o càlcul estructural d'edificis. Funcions d'assistència en disseny i càlcul d'instal·lacions d'edificis comercials, terciaris i residencials. Realització de tramitació de legalització d'instal·lacions. Realització de memòries i elaboració de projectes d'instal·lacions, elaboració de projectes d'activitats. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació durant el contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.