Dependent/a per petit comerç

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Es demanarà referència del darrer lloc de treball. Imprescindible català parlat i escrit correctament. Preferentment que visqui a La Bisbal. Es valorarà experiència en atenció al client i en l'ús d'eines de gestió, correu electrònic, ús d'impressores, Excel, Word i xarxes socials.

Descripció
Busquem una persona treballadora, honesta i sincera, amb interès per la cultura i ganes de treballar. L'espai és petit i és necessari mantenir l'ordre i la neteja. La feina puntual són fer devolucions i control d'estoc. Horari temps parcial a definir en l'entrevista. L'horari és flexible, podria ser de matins o tardes. Durant el primer mes, de prova, l'horari serà reduït, unes 10-15 hores setmanals.( de dilluns a divendres). Posteriorment, es pot treballar en cap de setmana un cop al mes i a jornada completa, tot dependrà si la feina li agrada al treballador o treballadora i si hi ha entesa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.