Administratiu/va per gestions de pressupostos, albarans i control de comandes.

Oferta

Població
Vulpellac - Fonteta - Peratallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència, preferiblement en el sector del Metall.

Descripció
Es busca administratiu/va per gestions de pressupostos i control de comandes sector serralleria, i també per portar control sobre albarans, feines realitzades i documentació varia. Amb experiència en el sector de la serrellaria o el sector industrial, per realitzar treballs de gestió de materials i comandes, així com execució pressupostària i control de seguiment del treball realitzat. Preferiblement mitja jornada amb horari flexible. Experiència imprescindible i vehicle propi. També es valorarà l'experiència amb dibuix d'ordinador (AutoCAD, Solid Edge, etc.). Empresa petita i familiar on es pot acabar la formació i l'aprenentatge.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.