Mosso/a de magatzem amb certificat de discapacitat.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència no necessària sinó actitud d'aprenentatge. Preferiblement la persona candidata a de residir a poblacions properes a Calonge. Jornada de Dilluns a Divendres en horari 08-16h. Jornada negociable amb el candidat en cas necessari.

Descripció
Es precisa incorporar una persona que en dependència i col·laboració del cap de logística desenvoluparà tasques pròpies de mosso de magatzem. Serà la persona suport a magatzem. Entre les tasques habituals, donarà suport a la recepció, embalatge i enviament de mercaderia, així com a tasques com la reposició de peces de muntatge als tècnics muntadors, endreçar material a magatzem i suport a l'inventari mensual.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.