Comercial d'assegurançes

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valoren experiències de comercial o atenció al públic. També es valoren estudis de grau mitjà/superior i carreres universitàries en qualsevol àmbit.

Descripció
Un dels líders del sector assegurador, busca candidat per la seva vacant d'assessor comercial en l'oficina de Palamós, en la que es duen a terme tant tasques comercials com administratives dins i fora de l'oficina. Es precisa perfil amb ganes de desenvolupar-se professionalment i amb capacitat de treballar en equip per assolir una sèrie d'objectius. Indispensable bon tracte cara el públic i aspecte acurat.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.