Cap de cuina.

Oferta

Població
Mont-ras

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix experiència mínima de 4 a 5 anys demostrables com a cap de cuina. Resident a la zona del Baix Empordà. S'ofereix: Jornada completa i treball estable per tot l’any. Jornada laboral de 8 hores. Es treballa caps de setmana. Salari fix a determinar en funció dels valors aportats. Data d’inici prevista: 17 de gener del 2022.

Descripció
Cap de cuina amb capacitat de lideratge, direcció i coordinació de l’equip de cuina. Haurà de col•laborar en la planificació creació dels menús i carta gastronòmica, entre d’altres. Portarà el control i organització de les matèries primeres. Controlarà la neteja, la manipulació i la correcta conservació dels aliments i del lloc de treball. El nostre restaurant treballa amb producte de màxima qualitat i km0, oferint cuina de mercat, fusió i creativitat.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.