Assistent/a administratiu/va polivalent

Oferta

Població
Begur

Experiència / Requisits sol·licitats
Nivell formatiu ESO. Experiència prèvia en el sector. Idiomes: català, castellà, anglès o francès (imprescindible un dels dos). Informàtica nivell usuari packet office. Imprescindible carnet de conduir. Motivació per la feina, persona resolutiva, responsable i amb ganes d’aprendre.

Descripció
Atenció i captació de clients. Atenció telefònica. Actualització de la web i mitjans de comunicació publicitaris. Màrqueting. Suport als comercials en ventes i captació. Gestió de vendes. Horari de dimarts a dissabte horari partit

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.