Ajudant/a de dependent/a

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: Nivell formatiu ESO. Experiència prèvia en el sector (12 mesos). Idiomes: castellà i castellà avançat i coneixements d’anglès. Informàtica nivell avançat (imprescindible).

Descripció
Tasques: Atenció al client. Preparació de comandes. Venda al taulell. Repostatge de magatzem. Atenció telefònica. S’ofereix: Contracte temporal amb possibilitat d’indefinit. Horari: Matins de 9:30 a 13:30h. i tardes de 16:30 a 19:30h. Descans diumenge tarda i dilluns complet. Salari brut aprox. 1.000€ per 12 pagues.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.