Dependent/a per supermercat a Palafrugell i Calonge.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Molt valorable actitud i haver treballat abans en comerç tendeixis de bricolatge, roba, jardineria. Finalitzats els estudis d'ESO Valorarem positivo haver cursat FP Dual en la branca de Comerç. Valorarem positivament disposar d'experiència prèvia en el sector. Orientació al client. Alt grau de responsabilitat i autonomia. Capacitat de treball en equip. Valorable residència en la zona.

Descripció
Atendre la clientela i aportes valor en un entorno exigent, tot això per a facilitar la seva experiència de compra a les nostres botigues i així mantenir la base actual de clients i ampliar-la. ( 30 hores setmanales) Amb un treball meticulós en la caixa, garantir la facturació correcta de tots els ítems. Col·laborar amb els teus companys i companyes en les diferents tasques de la botiga (Reposició, Picking, Ordre i Neteja, Recepció de mercaderia, Enfornat).

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.