Responsable d'obra.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: Grau enginyeria industrial (especialitat electricitat). Carnet de conduir i vehicle propi. Experiència mínima (36 mesos) Idiomes: castellà i castellà (domini) Ofimàtica: nivell alt paquet office.

Descripció
Tasques: Coordinació d’obra. Realització de comandes al departament comercial. Anàlisis de costos. Gestió de personal. Horari de dilluns a divendres de 08:00 a 16:00h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.