Dependents/es - Caixers/es

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Atendre, aconsellar i fidelitzar clients Gestió d'estoc, incloent comandes i reposició Marxandatge de productes i màrqueting del punt de venda Etiquetats Cobrament en caixa

Descripció
Per a la nostra pròxima obertura a Platja d'Aro, seleccionem personal enfocat en la venda i atenció al client, per a formar part del nostre equip de botiga en modalitat de contracte indefinit, on a més de contribuir a aconseguir els objectius de venda de l'empresa, haurà de participar en el desenvolupament i creixement intern d'aquesta.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.