Dependents/es - Caixers/es. Contracte temporal.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Atendre, aconsellar i fidelitzar clients Gestion d'estoc, incloent comandes i reposició Marxandatge de productes i màrqueting del punt de venda Etiquetats Cobrament en caixa

Descripció
Per a la nostra pròxima obertura en Platja d'Aro, seleccionem personal enfocat en la venda i atenció al client, per a formar part del nostre equip de botiga en modalitat de contracte temporal (30h setmana) fins al 14 de setembre de 2022.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.