Enginyer/a - responsable d'obra - electricista.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: Grau d'Enginyeria elèctrica industrial. Experiència prèvia de 3 a 5 anys a llocs similars. Disposar permís B i vehicle. Es valorarà si el candidat té estudis previs de fontaneria o electricitat. Idiomes: parlar correctament el castellà i el català. Residència: Fornells de la Selva – Zona Costa Brava – Palafrugell

Descripció
HELPOINT SERVEIS , consultoria de selecció busquem incorporar per a empresa especialista del sector energètic, ENGINYER/A -RESPONSABLE D'OBRA ELECTRICISTA - LAMPISTERIA dedicada a instal·lacions residencials i industrials, administració pública i sector terciari (hotels, oficines, restaurants...) RESPONSABILITATS: Com a responsable de l'execució de l'obra instal·ladora formaràs part de l'equip d'oficina tècnica i entre les teves responsabilitats seran les següents: Coordinació, planificació i gestió per a lexecució de les obres. Desglossament i tramitació de comandes de material al departament de compres. Anàlisi i control de costos de les obres. Planificació del personal. Control i supervisió de treballs obres. Comunicació constant amb clients durant el desenvolupament de les obres. Control de documentació. CONDICIONS I BENEFICIS LABORALS: Conveni: conveni del Metall Girona Contracte: indefinit amb 1 mes de prova Jornada laboral: 40h de dilluns a divendres Horari: de les 8h a les 16h Salari: segons conveni (acordar entrevista segons experiència i vàlua del candidat/a)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.