Monitor/a de lleure. l'Escala.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Com més idiomes es parlin millor. Disponibilitat i vehicle propi per desplaçar-se el lloc de treball. Experiència amb activitats relacionades amb el lleure i fer activitats amb nens. Franja horaria a treballar amb nens de uns 5 anys fins a 11 anys.

Descripció
Busquem un/a monitor/a de lleure per un càmping de l'Escala, ha de ser titulat. L'horari és dimarts de 16.00 a 20.00 Dimecres, dijous, divendres i dissabtes de 09.00 a 13.00h i de 16.00h a 20.00h Diumenge de 09.00h a 13.00h. Diumenge tarda, dilluns tot el dia i dimarts matí festa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.