Animador/a infantil per realitzar les activitats en el miniclub amb nens de 4 i 12 anys,

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
EXPERIENCIA NO ES REQUEREIX IDIOMES: català, castellà, Angjès, Francès ( es valoraran) TITULACIONS: mínim ESO. Valorarem formació eduació infantil i animació turística, però no és imprescindible. PER LLEI: imprescindible tenir el Cerificat de Delictes Sexuals acual.

Descripció
Donar la benvingunda i cuidar dels nens en el miniclub. Mantenir el miniclub i la zona infantil sempre recollida i ordenada. Activitats que es realitzen en el programa infantil (Jocs de taula, manualitats, dies temàtics, pintures, pintar cares). Organitzar o adaptar la sessió d'animació segons els transcurs del dia i del públic. Preparar l'espai d'animació i guiar als participans tota la sessió. CADA DIA ES FA UNA CLASSE D'AQUAGYM DE DURACIÓ 3/4 D'HORA (DIVERTIDA) DIUMENGE DIA LLIURE

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.