Cambrer/a.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Preferible però no excloent. Millor si resideix a l'Escala, Torroella o rodalies, pero no excloent. Amb coneixement del català i el castellà i amb un idioma francès i/o anglès. incorporació immediata

Descripció
Les pròpies d'un cambrer de restaurant amb bar: atendre els clients, acompanyar els clients a la seva taula, prendre comanda, portar menjars i begudes, retirar menjars i begudes, desparar taula, netejar i totes les relacionades amb el lloc de feina que li encomani la direcció.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.