Operari/a de neteja industrial.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible experiència en lloc similar a l'ofert. Molt valorable experiència en neteja utilitzant mànegues/satèl·lits d'aigua a pressió

Descripció
Seleccionem OPERARI/A de NETEJA INDUSTRIAL per a centre situat a Sant Antoni de Calonge. Realitzarà la neteja general del centre incloent zona de producció i maquinària utilitzant mànegues d'aigua a pressió. Jornada laboral de 20h/s repartides de dilluns a divendres en horari de tarda, de 15h a 19h. Retribució aproximada de 655€ bruts/mes per 12 pagues.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.