Treballador/a familiar per Calonge i Palafrugell

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Necessitem persones amb experiència amb la cura de persones dependents: higiene personal, preparació d'àpats, acompanyament a les compres i ajuda en altres tasques quotidianes. Busquem persones titulades en atenció a persones dependents (CFGM Atenció a persones dependents, auxiliar geriatria, etc.).

Descripció
Necessitem 1 treballador/a familiar per cobrir serveis de dilluns a divendres, tan fixes com de substitucions. També 1 altre treballador/a per cobrir serveis de caps de setmana. És necessari que tinguin cotxe doncs els serveis són en diferents domicilis de Palafrugell, Calonge i Sant Antoni Calonge. En total serien unes 20h setmanals.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.