Educador/a ambiental amb idiomes.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Què busquem en tu? o Formació universitària en: biologia, microbiologia, ciències ambientals, ciències del mar, geologia, física, química, pedagogia, antropologia, història, història de l’art, turisme o altres titulacions similars de les branques científiques o d’humanitats. Cicle de Grau Superior en: jardineria, medi ambient o similars. o Experiència prèvia realitzant tallers educatius o visites guiades a públic escolar i familiar. o Un bon domini del Català (C1), Castellà (C1), Anglès (B2) i/o Francès (B2). o Certificat de Delictes Sexuals Negatiu. o Flexibilitat horària, concretament de dijous a diumenge (matins o tardes). o Que visquis a l’Empordà o rodalies. o Que disposis de carnet de conduir (B1) i vehicle propi per accedir al lloc de treball. Les teves competències i habilitats: o Dinamisme i proactivitat. o Comunicació. o Interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o Autonomia i responsabilitat. o Intel·ligència emocional i assertivitat. o Treball en equip i cooperació. o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o Pensament crític i rigor científic. Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres? T’oferim: o Formar part d'un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible. o Ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o Formació a càrrec de l’empresa. Vetllem pel teu talent per a que res t’aturi! o Incorporació immediata. o Jornada parcial: 16 hores al mes a concretar entre la se setmana de dijous a diumenge (segons reserves d’activitats). o Horari de matins (10 a 14h) o tardes (16 a 20h). o Ubicació del lloc de treball: Palafrugell. I tu, quin impacte deixaràs?

Descripció
Uneix-te a l’equip d’educadores i educadors ambientals i participa en la dinamització d’un programa d’educació ambiental per a tot tipus de públic, amb una oferta natural, cultural i social on el visitant pot gaudir de visites guiades, tallers i concerts en un centre d’interpretació a Palafrugell. o Realitzar activitats i tallers mediambientals destinats a escolars i famílies (visita guiada pel centre d’interpretació explicant la composició botànica i donant a conèixer les principals adaptacions de les plantes al nostre clima, i una part pràctica a l’aula d’observació, equipades amb lupes digitals per poder observar els detalls microscòpics de mostres vegetals i minerals). o Controlar els accessos i atendre al públic. o Preparar i facilitar als visitants el material documental. o Rebre al grup, desenvolupar l’activitat i acomiadar als visitants.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.