Informador/a Ambiental (Costa Brava Centre)

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Quins requisits hauràs de reunir? o Experiència en campanyes ambientals, recollida de residus o d’atenció al públic. o Nivell alt de castellà i català. o Residència a: Palafrugell, Torroella de Montgrí o l’Estartit. o Experiència amb eines tecnològiques (smartphones/tauletes). o Carnet B i vehicle propi (s’abonaran els desplaçaments). o Habilitats: capacitat de comunicació, gestió d’incidències lleus. o Aptituds: organització, rigor, proactivitat, assertivitat, compromís. Què et podem oferir? o Formar part d'una organització compromesa amb l'entorn natural i que treballa per fer del món un lloc més sostenible. o Bon ambient de treball. o Formació a càrrec de l’empresa. o Incorporació: 20 de juny 2022. o Durada del projecte: fins el 8 de juliol 2022. o Llocs de treball: 1 informador/a ambiental. o Concrecions de l’horari i la jornada: 40 hores a la setmana de dilluns a divendres (de 9 a 13h i de 15:30h a 19:30h). o El dia 20 de juny es treballaran 6h (de 9 a 14h) perquè es el dia que es fa la formació. Serà presencial a les oficines de Barcelona. o El dia 8 de juliol es treballaran 4h (de 10 a 13h) donat es el dia de retorn de material i tancament de la campanya. o Es destinarà cada dia 1,5 hores de més pels desplaçaments i revisió de les àrees de treball on anar. o Abonament dels quilometratges i peatges realitzats a final de mes.

Descripció
Busquem persones amb do de gents i bona presència, amb capacitat per expressar-se clarament i adaptar la conversa i el vocabulari a l’interlocutor/a, amb caràcter obert, amb capacitat per treballar de forma autònoma, assertiva, amb experiència en tasques d’atenció al públic i que senti interès i motivació pel medi ambient per participar en una campanya ambiental on seleccionem un informador/a ambiental a la Costa Brava centre (Palafrugell, Torroella de Montgrí i l’Estartit). L’objectiu de la campanya és millorar la recollida selectiva i incrementar el reciclatge del vidre als establiments Horeca (hostaleria, restaurants i cafeteries, també s’inclouen els càmpings i altres establiments de platja). Quina serà la teva aportació? o Visitar a establiments Horeca per millorar el reciclatge de la fracció del vidre. o Informar i sensibilitzar. o Entregar una carta institucional. o Recollir dades amb una tauleta.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.