Controlador/a d'estacionament de zona blava.

Oferta

Població
Palau-Sator

Experiència / Requisits sol·licitats
Cal cotxe. Molt valorable experiència prèvia en atenció al client. Imprescindible vehicle propi per arribar al lloc de feina . Imprescindible parlar català , castellà i molt valorable un tercer idioma. S'ha de tenir en compte que es camina una mitjana de 15 kmtr. al dia.

Descripció
Les tasques son : - Verificació que els vehicles estan o no en possessió del títol que els habilita per l'estacionament (expedit per la màquina de zona blava). - Comprovació que compleix l'horari convingut en la zona corresponent i en el supòsit que procedeixi, expedició de la corresponent denúncia. - Informació a l'usuari/a sobre el motiu de la denúncia, anul·lació, horaris i funcionament de màquines en cas de ser requerit. - Tasques generals d'atenció a l'usuari Sou d'uns 1400€ /bruts. Horari partit de 12:00 - 16:00 i 20:00-24:00. 2 dies de festa rotatius setmanals.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.