PARELLA DE MASOVER PER MASIA A LA BISBAL

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en ramaderia, manteniment de la llar.

Descripció
Des de l'oficina RAS INTERIM GIRONA seleccionem PARELLA DE MASOVERS per a fer-se càrrec d'una masia en la zona de la BISBAL LES TEVES RESPONSABILITATS: - Cura del camp - Cura dels animals - Manteniment del terreny - Manteniment de la casa - Feines de casa QUÈ NECESSITEM DE TU? - Experiència prèvia en labors de la llar. - Experiència en manteniment de terrenys i casa. - Experiència en cura d'animals i agricultura. - Disponibilitat i flexibilitat horària. QUÈ PODEM APORTAR-ET? - Incorporació immediata. - S'ofereix habitatge

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.