Educador/a social. Girona.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
2 anys d'experiència mínima amb joves en risc d'exclusió

Descripció
Intervenció directa en la formació pre-laboral i instrumental dels alumnes. Preparació del material pedagògic per a la implementació de les classes i/o pre-tallers. Acompanyament en les activitats, sortides... de la UEC. Transport escolar. Seguiments de joves, famílies i INS i EAP's. Tutorització dels joves (14-16 anys). Participar a les reunions de l'equip educatiu. Horari intensiu. Disponibilitat de dilluns a divendres. Incorporació immediata.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.